bréda rita kozmetika

1112 Budapest Dió u. 2. (T-Klub) / Mobil: 0630 237 51 98

Gépi eszközök

A.C.N.E.  H.E.L.P. készülék
A név betűszó, jelentése: az akne korszerű komedolitikus, normalizáló hatású preventív és terápiás kezelése hő, elektromosság és fény együttes hatása révén.
Advanced, Comedolytic &Normalizing, Effect by, Heat, Electricity & Light for, Prevention & Treatment of Acne.

Kozmetikai hatás: Az enyhe és közép súlyos aknés bőr kíméletes tisztítását követő fényterápiás kezeléssel a meglévő tünetek mellékhatások nélkül enyhíthetők, megszüntethetők. Kúraszerű alkalmazás során a tünetek enyhülnek.
Biológiai hatás:
Az aknés folyamatban kiemelkedő szerepet játszó  Propionibacterium acnes faggyúmirigyben történő elpusztítása,  meghatározott hullámhosszúságú fénykezeléssel, más bőralkotókat nem érintve, a szubjektív tünetek csökkentése.

HSR kezelőszonda hő hatására a faggyúmirigyekben szaporodó P.acnes baktériumok önpusztulását indítja be, a környező bőrréteg károsodása nélkül.

A BRH kezelőfej megfelelő megoldást kínál az érzékeny, kivörösödésre hajlamos, a ráncos,  fakó és a problémás bőr számára.

Javallatai:enyhe akne minden formája, túlnyomóan miteszerekkel megjelenő akne, (Acne comedonica), kisebb gyulladásos papulákkal tarkított akne, (Acne papulosa), gyulladásos elemi jeléenségekkel (papulákkal és gennyhólyagokkal) tarkított közepesen súlyos akne (Acne papulopustulosa), öregedési tünetek, ráncok, rozácea

Ellenjavallatok:
Pacemaker esetében a HF kezelőfejes kezelés TILOS,, terhesség ideje alatt, lázas állapotban, rákos betegnél, kezelendő bőrfelületet érintő herpes, egyéb vírus, gomba, baktérium fertőzés esetén, aknés csomók, ciszták, összefüggő gyulladásos üregrendszerek esetén (Nodulocystikus és Conglobált acne), olyan esetben, ahol a pontos diagnózis kétséges, a páciens tüneteinek stádiumba sorolása nehézséget okoz, a megkezdett kezelés a tünetek rosszabbodását eredményezi.Kozmetikai ultrahang készülék

 
Használata közel 20 éves múltra tekint vissza.

Kozmetikai hatás: 30 percen keresztül sokkal átjárhatóbb a bőr. Tápanyag raktárt képez a bőrbe, így a Sonoforézises (hatóanyag bevitel) kezelés esetén, a bejuttatott anyagok kb 1.hétig a bőrben maradnak.
Mechanikai hatás:
 az ozmotikus és diffuziós folyamatok felgyorsulnak→ mikromasszázs
diszpergáló hatás: nagy molekulájú anyagok apró részecskékre bontása → hatóanyag felszívódás
szövet felmelegedés:
                        
Biológiai hatás: kialakul a helyi vérbőség, fokozott hatóanyag felszívódás
Kémiai hatás: a sejtmembrán áteresztőképessége megnő, javul a sejtek oxigénfelvétele.
Gyulladáscsökkentő hatás: pH eltolódás lúgos irányba. A gyulladás fokozott savasodással jár együtt.
 
Javallatai: hatóanyag-bevitel, ránckezelés, narancsbőr kezelése, zsírmobilizálás, izomlazítás
Ellenjavallatai: pacemaker, láz, fertőző betegség, terhesség, tumoros betegség, menstruáció, vérzési hajlam, fémprotézis felett, bőrbetegség, visszértágulat, implantátum felett.
 

 
Hidroabrázió

Hámlasztás és hidratálás egy lépésben.

Az elasztikus hullámok hatására kialakuló vibráció következtében a vízcseppek, szétporladnak a bőr felszínén. A fém lapátka segítségével a bőrfelszínéről letoljuk a mikrorobbanások hatására levált elhalt hámsejteket és a különböző felületi szennyeződéseket.
Érzékenységet nem okoz, csak az elszarusodott rétegeket hámlasztja le.
Mechanikai hatás: a mikromasszázs hatás
Kémiai hatás:A bőr oxigén ellátása javul, a gyulladási hajlam mérséklődik.
Biológiai hatás: javul a vérkeringés, és a sejtek anyagcseréje, a bazális sejtek működését stimulálja
 
Javallatai:az elhalt szarusejtek kíméletes eltávolítása, intenzívebb hatóanyag felvétel, javul a vérkeringés, az anyagcsere, bazális sejtek osztódását stimulálja, javul a bőr önmegújító képessége
Ellenjavallatai: pacemaker közelében, láz, fertőző betegség, terhesség, csontritkulás, allergia, aknés bőr, implantátum felett.
 

 
Take Ten  (gépi arcizom torna)

Tri Ronaid Baxendale neurofiziológus, Skóciában, a Glasgow-i Egyetemen dolgozik. Arcidegbénult beteg gyógyítására fejlesztette ki berendezését. A készülék lényege egy speciális hullám, ami a feltalálóról kapta a nevét.
A készülék akkumulátorról működik, a milliamper erősségű áram az izmokat mozgásra készteti.
 
Kezelés hatásai:
Biológiai: Javul a bőr táplálék- és nedvességfelvétele, élénkül a vérkeringés. A nyirokkeringés aktivizálódása miatt megindul a salaktalanítás.
Kozmetikai hatás: A bőr kitelik, finom pórusú, egészséges és sima lesz. Javul az arc kontúrja, eltüntethető a toka, szem alatti duzzanat.
 
Minden egyes kezelés fokozza az arc izomtónusát, de tartós izomépítés csak a rendszeres edzéssel érhető el.
 
Javallatai: csökkent izomtónus, megereszkedett arckontúr, keringés javítás, sejt anyagcsere javítás,
Ellenjavallatai: Shunt (agyvíz szelep), szívritmusszabályzó, epilepszia, MS betegség (szklerózis, multiplex), Parkinson -kór, folyamatos gyógyszerszedést igénylő szívbetegség, arcon lévő rosszindulatú kinövés vagy anyajegy, makacs migrén, Botox kezelés, terhesség, Fibromyalgia (lágyrészi reuma) esetén, felső légúti gyulladások ideje alatt, pl: arcüreg gyulladás, középfülgyulladás,
szilikonos arc implantátum, 12 hónapon belül az arcon végzett sebészeti beavatkozás, arcon lévő égési sérülés, zúzódás, horzsolás, bármely felhám sérülés
 


Gyémántfejes mikrodermabrazió bőrcsiszolás

Non invazív, (bőr sérülés nélküli) eljárás. A vákuumhatás a bőrt a csiszolófejhez szívja.
A vákuum erősségét és a csiszolófej szemcseméretét a kezelni kívánt felülethez kell kiválasztani.
 
Hatásai:Javítja a bőr önmegújító képességét, a bőr pórusai megtisztulnak, élénkül a vérkeringés és a sejtanyagcsere.
 
Javallatai: szeborreás bőr, hiperkeratinizáció, hiperpigmentáció, tág pórusok, atrófiás hegek, fénykárosodott bőr, hatóanyag felszívódás elősegítése, ránckezelés
Ellenjavallatai: fertőző bőrelváltozás, hámhiány, rosacea, szövetszaporulatok, kiterjedt aknés bőr, láz, ill. fertőző betegség, napsütéses időszak (tavasz, nyár), gyulladás, ekcéma, cukorbetegség, isotretinoin tartalmú gyógyszerek külsőleg vagy belsőleg való alkalmazás esetén
 

 
Tű nélküli mezoterápia
 
A készülék az elektroporációelvén működik. A speciális elektromágneses hullámok a bőr szarurétegén (barrier) szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. A bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon penetrál a bőrbe.
A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket tudunk végezni pl. anti-age, vitaminos, fehérítő kezelés.
 
 

Rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja. A keletkezett hő fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését és hosszútávon elősegíti a fibroblas tok működését. A hő következtében a rugalmas és kollagén rostoknál un. "shrinking" hatás jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.Lap tetejére