bréda rita kozmetika

1112 Budapest Dió u. 2. (T-Klub) / Mobil: 0630 237 51 98

Kleanthous kezelések


KLEANTHOUS KEZELÉSEK
A Kleanthous kezelések filozófiájának alapja az önregenerációs folyamatok beindítása, cell supporting molekulák (c.s.m.) alkalmazásával. A c.s.m., a sejtplazmában megtalálható legkisebb fehérjemolekula peptid, mely a bőrsejtek működését hosszútávon támogatja. 25 éves kortól kezdődően a bőr öregedni kezd. Ennek egyik fő oka a sejten belüli információáramlás csökkenése, a salakanyag mennyiségének növekedése.
A Kleanthous 24/7 kezeléseinek során, a válogatott növényi hatóanyagok és a  c.s.m. molekulák kitűnő eredménnyel javítják a bőr aktuális problémáit.  A rendkívül csekély molekulasúly lehetővé teszi a bőr mélyebb rétegeinek ápolását.
Kleanthous 24/7 kezelések az alábbi bőrproblémákra nyújtanak megoldást

Száraz bőr, Érzékeny bőr (couperose), Mimikai ráncok, Érett bőr,  Problémás bőr

A kezelések egyedien vagy kúraszerűen is alkalmazhatók.  Ezt minden esetben a bőrállapota határozza meg.

   Kezelés előtt:
 Kezelés után:
Női és Férfi kezelés
KLEANTHOUS Sono beauty lifting kúra
Cél: A bőr biológiai életkorát 5- 7 évvel megfiatalítani.
 
Kezelés menete: Letisztítás, peeling, tonizálás,  a kezelésnek megfelelő Kleanthous 24/7 maszk felvitele az arc, nyak, dekoltázs területére.  SkinTone c.s.m. szemmaszk felhelyezése. 15-20 perc után a maszk eltávolítása. Ultrahangos kezelés, a megfelelő 24/7 c.s.m. szérum, valamint a  c.s.m. anti-aging activator gél felhasználásával. Befejezésként akupresszúrás masszázs c.s.m. ultra krémmel, ajakápolás.
35 - 65 éves Vendég bőrének megfiatalításához 6 alkalmas kúra javasolt.
A c.s.m. molekulák hatására a bőr maga képes előállítani a kollagént és az elasztint. Ezt nem visszük be mesterségesen a kezelések alkalmával! A regenerációs folyamat kb. 6 hónapig tart. Az otthoni kiegészítő ápolás elengedhetetlen. 


Az elért eredmény megtartásához javasolt a 4-8 hetenkénti sono beauty lifting, vagy a 24/7 sono solutions kezelés.

Idősebb bőrnél, vagy nem megfelelő életkörülmények esetében 9 kezelés szükséges.

Kölcsönhatás más kozmetikai kezelésekkel: Ha a Vendégnek kollagént, vagy zsírt fecskendeztek be, kezelhető cell supporting molekulával, és ultrahanggal. A kollagén így lassabban épül le. Tanácsosabb azonban előbb a bőrt regenerálni, és csak végezetül a gyengíteni ráncokat injekciózni. Kevesebb kollagénre van szükség, a hatás természetesebb.
   Kezelési idő: kb 85 perc/alkalom     6 alkalmas kúra ára: 290.000.-Ft

 
24/7 kezelés
Cél: cell supporting molekulák (c.s.m.) alkalmazásával az önregenerációs folyamatokat beindítani, a bőr biológiai életkorát csökkenteni.
Kezelés menete : a bőr aktuális állapotának meghatározása, a kezeléshez használt hatóanyagok és protokoll kiválasztása.
Letisztítás, peeling, tonizálás,  a kezelésnek megfelelő Kleanthous 24/7 maszk felvitele az arc, nyak, dekoltázs területére.  SkinTone c.s.m. szemmaszk felhelyezése. 15-20 perc után a maszk eltávolítása. Ultrahangos kezelés, a megfelelő 24/7 c.s.m. szérum, valamint a  c.s.m. anti-aging activator gél felhasználásával. Befejezésként akupresszúrás masszázs c.s.m. ultra krémmel, ajakápolás.
   Kezelési idő: 60 perc   Ár 17.000.-Ft
Bérlet ár: 6 kezelés        91.800.-Ft

KLEANTHOUS SkinTone c.s.m. szemkörnyék kezelés

Cél:
A c.s.m. molekulák segítségével a szemkörnyék biológiai korának megfiatalítása, ráncok, szarkalábak kisimítása, csökkenteni a táskákat és a szarkalábakat.
Kezelés menete: letisztítás, Kleanthous 24/7 maszk alkalmazása, majd c.s.m. szérum felvitele. Szem környék masszázs SkinTone c.s.m. szemápolóval.
 
  Kezelési idő: 20 perc   Ár: 8.500.-Ft
Bérlet ár: 6 kezelés        45.900.-Ft
   
 KLEANTHOUS c.s.m. a szép ajkakért
Cél: A hosszanti ráncok kisimítása, az ajkak ápolása

Kezelés menete: letisztítás, peelingezés, szérum és maszk alkalmazásával a bőr biológiai életkorának megfiatalítása, befejezés Perfect Lips ajakápoló használata.
   Kezelési idő: 20 perc   Ár: 8.500.-Ft
Bérlet ár: 6 kezelés        45.900.-Ft

AJÁNDÉK UTALVÁNY

Kezeléseink ajándékutalvánnyal is megvásárolhatók.
lap tetejére