bréda rita kozmetika

1036 Budapest Szépvölgyi út 15. / Mobil: 0630 237 51 98

Vendégkönyv

aa"aa'aa


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /vhosts/web/arvense/horiart/www.bredarita.hu/inc/vendegkonyv.php on line 1
Név:
E-mail:
Ellenörző: Kérjük, másolja be ebbe a mezőbe a biztonsági kódot!

Kérjük, másolja be ebbe a mezőbe a biztonsági kódot!
Szöveg:

László
2017-12-14 02:32:06
Eszemben sincs bántani, tényleg, de, tudod, ha mondunk vagy irunk valamit, elég ha akár csak egyetlen valótlan állitás vagy adat (tévedés, hiba) becsuszik, mert onnantól az összes többi mondandó is hitelét veszti. S bizony itt is van ilyen, nem is egy. (http://www.bredarita.hu/lexikonhatoanyagok)
Hogy legalább egyet megemlitsek, azt irod, az aluminium-oxid alkalmas a faggyukiválasztás normalizálására, gyulladáscsökkentő.
Nem vitatom hogy igy van. Azomban az aluminiumnak (akkor is ha az Al2O3,) van nemkivánatos hatása is: Beépül az agyba. Demenciát okoz. És sajnos, onnan csak bonyolult eljárással lehet kiüzni.
Mielőtt azt mondanád hogy csak szájon át tehetné ezt, nem, nemcsak szájon át, sőt, a fémek a bőrön keresztül sokkal könnyebben, hatékonyabban szivódnak fel mint az emésztőrendszeren keresztül, mivel kimarad a máj méregtelenitő folyamata. Ráadásul itt nem szerves aluminiumról van szó, hanem szervetlen formáról, amely kifezezett méreg, még a legcsekélyebb mennyiségben is.

S mint irtam, nem ez az egyetlen "tévedés" az emlitett link alatt.

(Kérlek bocsáss meg, nem valós e-mail-cimet adtam meg. Éspedig azért nem, mert nem akarok spam-leveleket olvasni. Ugyanis a neten, egyesek vadásznak az e-mail-cimekre.)
gyöngyi
2015-04-29 12:20:22
Ritának szívénél már csak a keze "jobb".
reka
2014-09-30 14:52:01
Jo az oldal.reka
Gyöngyi Farkas
2014-03-28 17:38:57
Szerettel üdvözöllek, kedves Rita,
billiga cykelkläderradtrikot kaufentenue cycliste pas chercyklistický dressalg sykkelklćr - Kjřp sykkelklćr til damer og herrecompleti ciclismo - fino al 50% di scontocomprar maillot ciclismoMountainbike kleding - Wielerkleding online kopenkoszulki rowerowe